La meva llista de blogs

divendres, 18 de maig del 2012

camí de taula



Anar a corre-cuita no és bo. I encara menys quan estem adaptant un disseny. Aleshores, el que passa és que t'equivoques i quan te n'adones, no saps com esmenar-ho, si valdria més desfer, per refer la pifia o enginyar-se alguna solució alternativa. Com veureu he adaptat el coixí de Lynette Anderson per transformar-lo en un camí de taula. Però al bloc central li faltes els laterals, de manera que si mantinc el camí de taula tal i com l'he cosit, no puc aplicar-li els petals de les vores. I sincerament, no li trobo altra solució que desfer, cosa que odio. Alguna idea?


Ir con prisas no es nada bueno. Y menos cuando estamos adaptando un diseño. Entonces ocurre que te equivocas y cuando te percatas de ello, no sabes como salir del embrollo, si sería mejor deshacer para corregir el error o buscar alguna solución alternativa. He adaptado el cojín de Lynette Anderson para transformarlo en un camino de mesa. Pero al bloque central le faltan las tiras laterales, de modo que si mantengo la labor tal cual, no puedo aplicar los pétalos de las esquinas. Y sinceramente, no veo otra solución que deshacer, cosa de odio. ¿Alguna sugerencia?


Being always in a hurry isn't worth it. It's even worse when you are trying to change a pattern. It turns out a mistake and when you realise what's going wrong, it's a little bit late. Consequently, I'm in trouble and I don't know what to do to solve the problem. I turned Lynette Anderson's cushion into a table runner. However, in the central block I didn't add the sides, so now there's no space to sew the petals. In my opinion, I should add the sides to the central block, but having to undo something is horrible. Any other suggestion?

3 comentaris:

orange/chocolate ha dit...

De patchwork no et puc aconsellar, només dir-te que de moment m'agrada molt com va quedant. A mi també em fa molta ràbia desfer!

Elena-Z ha dit...

Upsssss pues fijaté que veo la foto y no veo el problema... a mí me gusta...

Deshacer es un rollo, a mí tampoco me gusta... pero si no ves claro cómo remediarlo... casi mejor deshacer... o siempre vas a estar mirando el fallo...

Me alegra leerte así de seguido...

Besitos.

Ana ha dit...

Laura lo que yo suelo hacer es un dibujo primero, de todo el camino. A que te refieres con descoser? a un bloque entero? a las hojas? igual dandóle la vuelta al bloque... no sé.