La meva llista de blogs

dimarts, 17 de gener del 2017

Primer treball del 2017


Uns retalls de robes, una cremallera i una làmina per plastificar més dues tardes de treball i el resultat és un necesser per a tenir les coses endreçades a l’oficina. Les dues tardes haguessin pogut ser una si no hagués hagut de substituir la part que inicialment era kraft tex per la roba de color negre. I és que se’m va ennuegar aquest material i a l’hora de donar-li la volta al necesser, no hi va haver manera, així que no vaig tenir altra opció que desfer i canviar de material. De totes maneres, m'encanten els projectes que ens unes hores els comences i pots veure'ls acabats.

Unos retales de telas, una cremallera y una lámina para plastificar más dos tardes de trabajo y el resultado es un neceser para tener los productos higiénicos ordenados en la oficina. Las dos tardes se podían haber reducido a una si no hubiera tenido que sustituir la parte que inicialmente era kraft tex por la tela de color negro. Y es que este material se me atravesó y no hubo manera de poder girar el neceser, así que tuve elección y me tocó deshacer y cambiar de material. De todos modos, me encantan los proyectos que en unas horas los empiezas y puedes terminarlos.


Some pieces of fabric, a zipper, an iron on vinyl sheet and two afternoons later I’ll end up with a toilet bag to have my belongings in order at the office. I spent much more time because I had to change the kraft tex I previously used for the black fabric. It was totally impossible to twirl it around.  Nevertheless, I love those projects you can finish some hours after you've started them.

3 comentaris:

Mabel (aventuresidesventuresdels30) ha dit...

ei doncs benvingut al primer treball de l'any. Amb craftex no sé com devia quedar però a mi m'agrada molt el resultat final, a més em sembla d'allò més pràctic. Una abraçada

Silvia LGD (Little Green Doll) ha dit...

M'encanta com t'ha quedat! La tela dels cactus és xulíssima i combina genial amb l'altra. Una abraçada!

Anònim ha dit...

gorgeous bag,well done.